Störsvikin asukasilta 24.9.2015

Störsvikin asukasyhdistyksen järjestämä asukasilta kahveineen vietettiin 24.9 Valkoisen talon tiloissa.

Störsvikin asukasilta

Paikalla oli innokkaiden yhdistyksen jäsenten lisäksi mm. asuntosäätiön viestintäpäällikkö Ritva Bergström kertomassa säätiön Störsvikiä koskevista suunnitelmista. Lisäksi oli mukana myös Pickalan ABC huoltamon päällikkö Susanne Möller, joka kertoi uudesta huoltamosta ja tulevasta Sale kaupasta ja 85-hengen ravintolasta, joka avataan tulevan pääsiäisen tienoissa. Myös Störsvikin venekerhon kommodori Rainer Sarviaho oli kertomassa venekerhon kuulumiset ja samalla myös joitan kuulumisia kunnan asioista.

Keskustelua käytiin myös Störsvikin päiväkodista, jonka asian tiimoilta oli kirjeen kokoukselle lähettänyt Siuntion kunnan varhaiskasvatuspäällikkö Mirva Alakoskela. Kirjeessään hän korosti, että päiväkoti jatkaa joko yksityisenä tai kunnallisena myös syksystä 2017 eteenpäin.

Saimme myös kuulla SPR:n paikallisen puheenjohtajan Virpi Lohrumin terveiset.

Vilkaan keskustelun lomassa ojennettiin Rainer Sarviaholle yhdistyksen hengenpelastusdiplomi, koskien hänen merkittävää osallisuuttaan kahden tytön pelastamiseen uimaplotilla elokuussa.

Diplomin ojennus

Ilta todettiin monin tavoin hyödylliseksi tavaksi viestittää paikallisia asioita toinen toisillemme ja samalla tutustua toisiimme.

Seuraava asukasilta on keväällä. Sitä ennen on vielä mm. uudenvuoden vastaanotto raketteineen päiväkodilla.

Tervetuloa mukaan yhteisiin tapaamisiimme!