LADIES EUROPEAN TOUR SAAPUU PICKALAAN

Hyvät Störsvikin alueen asukkaat ja alueen palveluita käyttävät,
Pickala Golf järjestää yhdessä Suomen Golfliiton ja Ladies European Tour (LET) -organisaation kanssa kansainvälisen golfkilpailun Pickalassa 29.6.-1.7.2023. Tapahtuma tuo erikoisjärjestelyitä varsinkin Störsvikin ja Pickalan lähialueen liikenne- ja pysäköintijärjestelyihin, joten toivomme että luette tämän infokirjeen huolella.

Mikä on LET?
Ladies European Tour on perinteikäs ja kovatasoinen naisten ammattilaisgolfkiertue, mikä kaudella 2023 koostuu 33 osakilpailusta 21 eri maassa eri puolilla maailmaa. Suomen osakilpailuun Ladies Open by Pickala Rock Resort osallistuu 126 naista kilpailemaan 300.000 € palkintopotista. Kisa pelataan Pickala Golfin Park-kentällä. Kilpailu televisioidaan kansainvälisellä signaalilla perjantaina ja lauantaina. Suomessa lähetys näkyy Ruutu-palvelusta ja Yleltä.
Tapahtuman vaikutukset alueen liikenteeseen ja pysäköintiin Tapahtuma alkaa jo kisaviikon maanantaina (26.6.) ensimmäisellä virallisella harjoituspäivällä.

Liikennettä ohjataan ja Störsvikintiellä on rajoitettu pysäköinti (to-la) 29.6.–1.7. Slussenin risteyksestä alkaen. Störsvikintien varrelle ei voi pysäköidä, jotta liikenne sujuu tapahtuma aikana.

Lisäksi kaikki Pickala Golfin parkkipaikat ja muutamat muut alueet on varattu kisaorganisaation tarpeisiin, joten ne ovat pois normaalikäytöstä jo ma 26.6. alkaen.

Liikenteenohjaajat tarkastavat, että sinulla on kisaorganisaation myöntämä kulkulupa, jotta pääset sujuvasti omaan kotiisi tai käyttämään palveluita, joihin sinulle on oikeus, kuten esim. venekerhon jäsenet.

Myös mahdolliset vierailijasi viikon aikana, joilla on mahdollisuus parkkeerata luonasi, tarvitsevat tämän luvan. Vierailijoille ei ole muita parkkipaikkoja.

HUOLEHDITHAN, ETTÄ SINULLA ON KISAVIIKOLLA AUTOSSASI KISAORGANISAATION MYÖNTÄMÄ KULKULUPA VALMIIKSI NÄKYVÄLLÄ PAIKALLA LIIKENTEEN SUJUVOITTAMISEKSI.

Miten saan kulkuluvan?

Ilmoita su 11.6.23 mennessä oheisen linkin kautta, kuinka monta kulkulupaa tarvitset. Postitamme kulkuluvat sinulle ilmoittamaasi osoitteeseen tai toimitamme sovitulla tavalla.

LINKKI: https://www.lyyti.in/Storsvikin_kulkuluvat

TÄMÄ KOSKEE KAIKKIA PYSYVÄSTI TAI KISAVIIKOLLA ALUEELLA ASUVIA ASUKKAITA JA HEIDÄN VIERAITAAN, KOLAHOLMEN JA SAARET MUKAAN LUKIEN.

Jos minulla ei ole kulkulupaa?

Ilman näkyvää kulkulupaa liikenteenohjaajat pysäyttävät sinut joka kerta ja kysyvät mihin olet menossa. Jos sinulla tai vieraillasi ei ole kulkulupaa, se voi vaikeuttaa pääsyä määränpäähän.
Alueelle pyrkiville takseille ja muille henkilö- ja tavarakuljetuksille annetaan tilapäislupa, joka oikeuttaa pääsyyn vain tiettyyn osoitteeseen. Tilapäisluvalla ei ole paikoitusmahdollisuutta.

Jos olet menossa uimarannalle, venesatamaan tai luontopolulle, saat päiväkohtaisen kulkuluvan, joka oikeuttaa pääsyn kyseiseen paikkaan.

Tavarantoimitukset & rakennustyömaat

Kisaviikolla Störsvikintielle muodostuu varmasti ruuhkia, vaikka kaikilla olisikin kulkulupa valmiina. Ohjeistathan kaikki tavarantoimitukset sekä rakennustyömaatoimitukset siten, että ne eivät osu juhannuksen jälkeiselle viikolle. Perjantai 30.6. ja lauantai 1.7. tulevat olemaan vilkkaimmat kisapäivät, jolloin odotamme alueelle jopa kolmea tuhatta katsojaa.

Haluatko tulla katsomaan kisoja?

Viikonlopun tapahtumaan ei ole pääsymaksua ja toivotammekin teidät kaikki tervetulleeksi seuraamaan ja fiilistelemään kisoja! Alueella asuvat pääsevät Pickala Golfin alueelle parhaiten jalan tai polkupyörällä, koska Pickala Golfin alueelle ei voi tuolloin parkkeerata.

LET-viikon aikataulu
Harjoituspäivät
Ma 26.6.2023 Virallinen harjoituspäivä
Ti 27.6.2023 Virallinen harjoituspäivä ja kutsuvieraskisa
Ke 28.6.2023 Virallinen harjoituspäivä ja kutsuvieraskisa sekä lehdistötilaisuus
Varsinaiset kisapäivät
To-La 29.6.–1.7. Ladies Open by Pickala Rock Resort, LET-osakilpailu, 3 päivää

Alueen ulkopuoliset kisavieraat ja Forest- & Seaside-kenttien pelaaminen kisaviikolla

Tiedoksi, että alueen ulkopuolelta tuleville kisavieraille on omat liikenne- ja kuljetusjärjestelyt, joista löytyy ohjeet tapahtuman sivustoilta.

Myös Forest & Seaside-kenttien pelaajille on sivustoilla oma ohjeistus.
Ajantasaisimmat tiedot tapahtumasta ja sen järjestelyistä löytyvät osoitteista:
www.pickalagolf.fi & www.ladiesopenpickala.fi

Ystävällisin terveisin,


PICKALA GOLF LET-KISAORGANISAATIO
Janne Pelkonen Outi Kunttu
Toimitusjohtaja Tapahtumakoordinaattori
p. 040 770 8993 p. 0400 404010