Störsvik on yksi kolmesta Siuntion kunnan taajama-alueista, muut ovat kuntakeskus ja kirkonkylä. Störsvik sijaitsee eteläisessä Siuntiossa kantatie 51:n eteläpuolella ja Pikkalanjoen länsipuolella reilun 30 minuutin päässä Helsingin keskustasta.

Störsvikin taajama

Störsvik on Pikkalanlahden rannalla. Alueen ilmeeseen vaikuttavat merellisyys, luonnonläheisyys ja monipuoliset liikunta- ja virkistysmahdollisuudet, kuten Pickalan vapaa-ajankeskus ja Kopparnäs-Störsvikin virkistys- ja luonnonsuojelualue.

Alueella on kunnan ylläpitämä Störsvikin uimaranta, jossa on myös talvisin mahdollisuus avantouintiin. Taajamassa toimii yksityinen päiväkoti, jonne asiakasperheet voivat hakea Siuntion kunnalta varhaiskasvatuksen palveluseteliä.

Alueella toimii yksityisiä liikunta- ja virkistyspalveluiden tarjoajia, kuten Pohjoismaiden suurin golfkeskus Pickala Golf, Siuntion Venekerhon ylläpitämä venesatama ja yksityinen Siuntion Melontakeskus. Pickala Golfin yhteydessä on myös useita tenniskenttiä. Talvisin alueelle ajetaan hiihtoladut golf-kenttien ympäristöön.

Ravintolapalveluita alueella tarjoavat Pickala Golf, Pickala Port ja Lähi-ABC Pickala. Yritys- ja yksityistilaisuuksille palveluita tarjoaa Villa Störsvik. Syksyisin Störsvikin lähipiirissä Pikkalan kartano myy kartanomaissia suoraan tilalta ja ympärivuoden Four Seasons Fish savukaloja moneen makuun.